lördag, januari 31, 2009

EFIT lördag 31 januari.

Ja det blev ju inget i tisdags, eller onsdags, eller torsdags, eller igår..... och nästan ordinarie EFIT-dag är på fredag när jag ligger på sjukan och känner mig överkörd av ett tåg. Så, det fick bli idag, med hjälp av jobbets nya kamera.

Klockan 1 på natten satt jag och nätsurfade. Vad annars?


Sen blev det ca 7 timmars sömn tills Simon och hans Pingusar kom in till mig strax efter kl 8.


Dags för frukost vid 9-snåret, och jag upptäckte att jag glömt ta hand om maten jag köpte igår. Tur att jag åtminstone satte in kylvarorna...


Strax efter 10 var det dags att byta om inför min match, Simon gör mig sällskap. Och Pingusarna såklart.


Klockan 11 var jag för upptagen med att välta käglor för att ta nåt foto, men en bit efter 12 var det dags att byta om igen och snöra på mig stövlarna.


Klockan 13 hittade jag efter en stunds letande en parkeringsplats hyfsat nära tatueraren.


Timmen därpå anlände jag till CityGross för lite småhandling.


Men småhandlingar kan också ta lång tid, i synnerhet om man träffar folk man känner. Det tog nästan en timme innan jag handlat klart.


Klockan var här 16 och jag studerade tatueringen som fräschats upp. Skuggningen hade läkt fult på ett par ställen och det fixade Björn till idag.


Kl 17 surfade jag. Igen.


Trötta jag vilade lite, och i det läget var det dags för klockan 18-fotot. Men jag glömde att jag hade ändrat zoomen på kameran. Ooops!


Klockan 19 sov jag.....
Klockan 20 vaknade jag.


Klockan 21, eller strax före var det nog, pratade Simon i telefon med vår gemensamma goda vän T som är alltför långt bort.


Klockan 22. No comments.


Till sist kl 23. Miss Secret Agent II.


Godnatt!

6 kommentarer:

Dammråttan sa...

Trevlig EFIT!! Nu har du fått mig att verkligen se till att jag också ska köra på. Har laddat larmet och kameran. Du är dessutom numera officiellt utmanad i min blogg ;)

En häxa på Vift sa...

Nämen där var ju min blogg ju! *s*
Tatueringen blev superbra också, fast nu såg jag iof inte hur den hade läkt innan så jag kan bara uttala mig om nu då. Fin var den ialla fall.

Och NÅN gång ska jag minnas det där med EFIT jag också. Nån gång. *s'

Jennie sa...

Dammråttan, nu har jag kollat på din kuliga EFIT!

Ja Häxan, nu är du blogg-i-blogg-kändis :D
Från början fanns bara själva tro, hopp och kärlek-symbolen. Sen la Björn till skuggorna, men jag lyckades få sår som gjorde att de läkte fult. På vissa fläckar var det ljusare än det skulle vara t ex.

En häxa på Vift sa...

Yes! Kändis-bloggare med kvastskaft,haha.
Aha, jamen då snyggade han ju till den bra ialla fall.
Hmm, nu blev jag ännu mer frestad att fixa till gaddningen jag har på låret, en orm som var snygg men som blev paj efter graviditeter och bristningar. Vill ha nån snygg blomranka där istället tror jag men har inte hittat nån snygg än, får fortsätta leta.
Tatueringar är sannerligen beroendeframkallande.*s*

Jennie sa...

När jag skulle göra min första tatuering så sa alla hur beroendeframkallande det är. Jag trodde dem inte. Tji fick jag ;)

En häxa på Vift sa...

haha, ja, jag började med en. En ros på skuldran. Skulle inte ha fler.

Har 9 nu.... så kunde det gå.*s*

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...