onsdag, augusti 06, 2008

OK, lite ytligt, men...


... jag måste också få kommentera detta. Min första tanke är "så stort huvud men ändå så lite innanför pannbenet" men det vore inte det mognaste jag kunde kläcka ur mig om jag säger så. Och dessutom är det inte huvudet som är stort utan midjan och rumpan som är liten. Allvarligt, jag håller med de som anser att detta måste vara en av de fulaste retuscheringarna i mannaminne.






Och jag kan på samma ytliga tema inte låta bli att kommentera detta heller. "Han är mannen i mitt liv". Kul för dig, Linda. Men hur många gånger har du inte basunerat ut det i pressen förr, att du träffat mannen i ditt liv? Hur många såna har du?

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

jupp, jag får hålla med. Det var en otroligt dålig retuschering. Bättre borde de ju kunna ,de däringa photoshop-experterna på skvallerblaskorna, men det kanske var sommarvikarien som tog den där bilden?

-Maria N- sa...

Haha. Sommarvikarien :D Jo, så är det nog. Det var ungefär det jag tänkte är jag såg byxorna i höstens H&M-katalog. Så smala byxor finns inte!

Och Linda, ja... Hon verkar vara en så´n där hopplös romantiker som bara känner att det är rätt så fort hon blir det minsta förälskad. Stackar´n. Hoppas det stämmer den här gången i alla fall.

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...