söndag, juni 01, 2008

Bara sol...

.. 5 dagar framöver säger prognosen. Bådar gott inför tisdagen, det vore ingen höjdare att bli dyngsur av regn redan på väg till konserten. Ja jag ska på Kiss-konsert i Köpenhamn, om nån nu till äventyrs missat det.

Bara sol är det även nu. Vi har just ätit lunch ute på altanen och tack vare en liten sval vind är det helt OK. Men hade det inte blåst hade det varit för varmt för min smak. Jag är ingen soldyrkare om man säger så... är det riktigt varmt och soligt ska jag vara vid stranden så jag kan doppa mig en gång i kvarten, annars trivs jag inte. Det är på kvällarna jag lever ut, efter en varm sommardag sitter jag gärna ute halva natten och bara njuter.

I morgon ska jag inte göra ett endaste dugg mer än det som håller mig levande. Jag har inga möten, inga läkarbesök och inga plikter inplanerade. Det händer inte så ofta. Många kanske tror att man är sysslolös när man är sjukskriven, men det är i alla fall inte jag. Det krävs ju lite arbete för att jag ska bli frisk, inte kureras jag av att bara ligga på sofflocket.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...