torsdag, januari 22, 2015

Har sett ett par roliga komedier idag.

Ja något måste man ju göra på sin lediga dag när förkylningen Allan anfallit med stor kraft. Fast egentligen var det inga komedier på riktigt, utan inslag på TV-shop typ. Men nästan lika roliga.

Först en träningsmaskin som givetvis är bättre än alla andra på marknaden (det påstås ju inte om någon annan maskin, eller hur?), ger fantastisk allroundträning inkl. pulshöjande och svettig cardio. Så svettig att den smärta vackra och välsminkade kvinnan på filmen torkar sitt svett, från sin urringning... med en liten liten servettliknande sak... duttande och lätt ungefär som en "fin dam" försiktigt torkar bort en droppe te ur mungipan. Jag tror baske mig att lillfingret spretade också. Det är svårt att förklara med ord, men tro mig. Det såg urfjantigt ut.

Se'n en superstekpanna som ingenting kan fastna i. Inte ens smälta plastskedar eller kondenserad inkokt mölk. Låter ju bra. Kocken (med rejäl rondör för övrigt) som saluför pannan tillsammans med en prydlig smärt kvinna påpekar flera gånger hur sund matlagningen blir med denna pannan eftersom man inte behöver tillsätta olja eller smör och att den är toppen om man vill hålla vikten nere. Följt av att de dränker de stekta grönsakerna i honung (alltså _mycket_) och därefter poppar popcorn (utan tillsatt fett, fortfarande) som de sedan häller sockrig kolasås över, steker pannkaksliknande grejer som de strör florsocker över och serverar med både vispgrädde och socker-rik bärsås till och visar hur man gör vetebullar med vaniljkräm på ett perfekt sätt eftersom pannan ju inte behöver smörjas med olja eller smör. Hmm... ja det är uppenbart att det finns olika syn på vad sund och viktsmart matlagning är ;-)

Jag tror jag stannar här framför TVn och ser vilken kul film som kommer härnäst!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...