tisdag, december 02, 2014

När första ljuset brinner...

... står julens dörr på glänt? Lite överdrivet kanske, men något säger mig att de närmsta veckorna kommer att gå fort. I synnerhet nu när julafton ändå ska spenderas här hemma hos oss. Men, det löser sig säkert. Jul blir det oundvikligen i vilket fall som helst.

Efter lite strul med defekta transformatorer och sladdar som inte räcker till så är även det Johanssonska hemmet adventspyntat. Inte julpyntat, det är ju inte jul förrän om flera veckor :-D Datumljuset blev påtänt igår, med stooooor försiktighet eftersom detta årets arrangemang har en del brister på stabiltetsfronten.














I söndags var vi också bjudna på adventsfika hemma hos Sandra, Kalle och Melvin. Lilleman fick sin första adventspresent :-) och vi andra åt så mycket kakor och bullar att det räcker för ett år framåt.


Skyltsöndagen sedan inne i sta'n var väl... ingen höjdare. Det var absolut mysigt på torget med de små bodarna och stånden runt den nya "Is-ormen", som inte var riktigt färdigfrusen tyvärr, men för lite juligt. Bara kallt :-D

Hemkörda glöggen? Jo den var fin den :-) Aldeles sådär lagom. Lagom söt, lagom stark, lagom kryddig. Vi lär inte dricka upp allt i år, så julen 2015 kan vi förhoppningsvis avnjuta en lagrad variant.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...