tisdag, juli 09, 2013

It's alive!!!

Något sånär... veckorna fram till semestern har nog aldrig känt så sega som detta året.

Men, fyller man tiden utanför jobbet med lite kuligheter så kanske det går lättare? Som konserter t ex. I övermorgon är det dags att rocka loss till Iron Maiden på Malmö Stadion. Och i tisdags var Def Leppard på Sofiero i Helsingborg. Peter och jag också... I perfekt utomhuskonsertväder avnjöt vi god kall dryck i gröngräset och till slut en bra nostalgisk konsert. Jag skriver "till slut", för det tog sin lilla tid innan engelsmännen äntrade scen. Deras flyg pajjade nämligen. Såklart. God tur har inte direkt varit bandets grej de senaste 25 åren. Trummisen förlorar ena armen, gitarristen dör, basisten drabbas av svår sjukdom med bl a periodvis ansiktsförlamning som långvarigt men, spelningar ställs in p g a sångarens pappas plötsliga bortgång, "nye" gitarristen får cancer (och spelar nu mellan behandlingarna) och lite annat smått och gott. Ett pajjat flygplan är liksom a piece of cake för dessa grabbarna.
 
Lite foton kanske?
Let's get rocked!


Lite käk i magen kan va' bra


Ju fler som anlände till parkeringen desto mer insåg vi att vi sänkte medelåldern rejält.


Uppladdning variant 1.
Uppladdning variant 2.

Och så får vi se om filmen funkar att ladda upp.
 
Waiting....
 
Waiting...
 
Waiting...
 
Nope! Ni får vänta tills jag kunnat lägga den på youtube.
 
Annars då? Tja... 8 jobbdagar kvar till 3 veckors semester. Simträning med sonen i en för ändamålet för liten pool. Spontanbesök (och påfyllning av Star Wars-förrådet för sonens del), bad, besök på Hamnfest & Sillamarknad och kvällsmys med bekanta i lördags. Kräftvarning (jag snackar solbränna alltså). Aldeles för lång utväxt på skallen, ja ur hårfärgssynvinkel då. Mjukglassprovsmakningsturné (Hot & Cool på Jägersro Center leder för närvarande). Ja lite sånt händer och har hänt i mitt liv på sistone. Visst är ni glada att ni frågade?
 
 


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...