lördag, januari 19, 2013

Den lever. Hjälpligt.

Jag talar om min dator nu. Den lever på så sätt att den... tja, lever. Men efter kraschen, komat och de återupplivande behandlingarna så är batteriet helt ur slag och strömkabeln behövs i princip hela tiden. Så, så värst bärbar är inte den bärbara datorn längre. Byt batteri! säger den. Nehejdu... det lär jag inte göra. Det får bli en ny dator när ekonomin tillåter i stället. Den har ändå några år på nacken och ett batteri för typ 500 spänn och uppåt är den inte värd. Sorry... Livet är hårt, även för datorer.

Touchpaden är inte heller så pigg nu för tiden, så jag har plockat fram en ny... mus. En liten och söt mus. Rund å go. Ligger bra i handen. Bekväm att pilla på. Typ så.

Har man ingen... mus... så kan man göra sig en. Själv. Se här:
skyltat.se




Kanske fel sorts mus dock. Kanske.














På tal om ungefär ingenting så bor jag ju i Palmernas stad. Och har ett litet tips till gatukontoret eller vem sjutton det nu är som fixar belysningen i sta'n vid juletid. Tips på hur de INTE bör göra alltså:
linkat.se




Hehehehe... Nåt mer kan jag inte säga.

















Valens köpcentrum kanske däremot ska ta intryck av detta och måla rulltrapporna lite kul:
pinterest.com

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...