lördag, december 29, 2012

Klaga inte, jag varnade er!

Ja jag varnade er för en minst sagt inaktiv EFIT. Och det är ju med temat passande att det också tagit 2½ dygn för mig att lägga upp fotona... Men, here it is - EFIT tisdag 26 december 2012. A.k.a annandag jul.



Jag vaknade tidigare än så men kom inte på att det skulle EFITas förrän klockan var halv tio och då fick mitt sängsällskap Kotte utgöra motivet.


Vid halv elva åt jag sen frukost bestående av fil, äpple, kanel och lite sött.


Sen kunde jag säga som Kevin i Home Alone: I made my family disappear! Halv tolv kunde jag njuta av tystnaden, aldeles ensam hemma...


Vid halv ett var jag igång med att försöka sortera och flytta och organisera mina dokument, filmer, foton och andra filer. Involverade var 2 datorer, en extern hårddisk och ett USB-minne.


Halv två höll jag på med samma som ovan och tog inget nytt foto, sen vid halv tre var det lunchdags. Tomtegröt med saftsås, för tredje dagen i rad :)


Halv fyra surfade jag runt och läste lite om de stora viktiga frågorna här i livet.


När klockan var halv fem hade sonen byggt ihop sin nya lego-robot och ville att jag fotograferade den. Okej då.


Dags för första Pepsi Maxen på typ en vecka... Här klockan halv sex. Och notera att jag fortfarande befinner mig i sängen.
  

Halv sju. Kvällsgott: chokladbollar.


 Halv åtta blev jag sugen på ett glas vin. Skål!

Sen vid halv nio så BÖRJADE jag leta efter mina iPhone-hörlurar. I flera väskor, i en massa lådor, i alla möjliga jackor, t o m bland sopsorteringen. Klockan var nog en god bit över nio innan jag hittade dem. Var de låg? Hmmmm... ca 15 cm från datorn.


Halv tio slutför jag packningen av träningsväskan med vattenflaskan som pricken över i. Gymbesök planerades in efter avslutat jobb dagen därpå (och den planen fullföljdes faktiskt).


Så vid halv elva la jag sista handen vid projekt Rätt Fil på Rätt Plats.

Sen blev det inget mer trots att jag var uppe i flera timmar till, vilket i sin tur var en dålig idé eftersom klockan sen ringde strax efter 5 morgonen därpå. Men, det är en annan story.


4 kommentarer:

Kakan sa...

Så härlig slö dag.
Ett tips till dig...
Efterson du måste godkänna alla kommentarer så är det ganska bra att ta bort att man måste skriva in bokstäver och siffror för att kunna skicka iväg sin kommentar.
Detta är ju i detta läget ganska onödigt tycker jag...
Ha det bra!
Gott nytt år!
Nyårskram Kakan

Jennie sa...

Bra tips! ;) Jag visste inte ens att det alternativet var ikryssat, det var inte så från början. Men, nu är det borta (tror jag, hojta annars) och jag är mitt egna SPAM-filter :)

Helen sa...

Hej, jag tycker du fick mycket gjort ändå :)

Anna sa...

Gisch för att sortera bilder! Gjorde detta för något år sedan. Men jag var så petig, så jag gjorde en mapp med akuellt årtal. I den mappen gjorde jag 12 nya mappar som jag döpte efter månaderna. Och i månadsmapparna blev det ytterligare nya mappar, för det aktuella datumet.

* phu * var jobbigt att skriva allt detta!

Det brukar ju vara så, det man letar efter, ligger antingen bredvid en, eller så har man det i handen.

Glöm inte att det är årets första EFIT på lördag!

// Anna

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...