söndag, mars 11, 2012

Om ett gott skratt förlänger käften...

... så lär jag snart se ut som Kim Larsens och Mick Jaggers avkomma. För åmajgadd vad jag har skrattat i helgen. Helt makalöst och aldeles underbart. Frigörande, liksom.

Det började i fredags kväll då 8 fruntimmer drog till Tröls Jins Krog i Malmö för en bit mat och samtidig avtackning av kollega Jessika. Vi hann knappt sätta oss ner förrän de icke helt rumsrena skämten började hagla och vi skrattade så inkontinensskyddsproducenterna hade jublat om de sett oss. Och tyvärr tror jag vi gav en icke ont anande tjej svåra men för livet när hon helt oskyldigt ville låna en stol... Jag önskar henne allt gott, utifrån förutsättningarna.

Såhär glad blev Jessika över sitt fina kort. Hon är rätt enkel att behaga. På den fronten i alla fall... ;-)















Mitt käk: Vegeburgare, sallad och bearnaisesås.

3 Pepsi max blev det till. Ja, jag lyckades med konststycket att vara bilkörandes till och från en pub med 250 sorters öl i sitt utbud. Taskig planering kallas sånt. Men optimisten ser det istället som en anledning att gå dit flera gånger.




Såna här foton på mig och Sandra har aaaaaaaldrig tagits förr. Nånsinn. Jag lovar!!









På lördagseftermiddagen var det så dags igen, halva gänget från fredagen träffades hemma hos Sandra för gemensam matlagning och allt som liksom kommer på köpet... Min Ozzy fick agera musikanläggning så jag har nästan inga foton från eftermiddagen/kvällen utan väntar på att få ta del av de som togs med andra kameror. Några filmsnuttar finns dock ;-) En del inte godkända för publicering, men en del duger att plåga folk med... Detta t ex, som bara kan förklaras med ett ord: Yrkesskada!

Jessika och jag filade också på vår audition för Idol. Vad tror ni??

Jodå, vi åt också. För min del smakrik algerisk gryta med en liten quornfilé som sällskap.

Ja nu ser jag med skräckblandad förtjusning fram emot att få se Jessikas foton :-D

1 kommentar:

Nini sa...

O M G!
Att lura mig att titta på de klippen på jobbet var inte snällt! :P

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...