söndag, december 11, 2011

NU minsann ska EFITen bli av.


Jag har laddat upp med (alkoholfri, tackskajagha) Fanta Rosé och nötter, så nu ska jag väl orka...



Gårdagens EFIT då startade kl 9. Aldeles för tidigt en lördag kan man tycka, och det gör i ärlighetens namn jag med, med vaken var jag och hade mycket att göra. Som t ex att tvätta näspiercingen.

Näspiercing är för övrigt inte att rekommendera till de som är äckelmagade, för det som kan komma ut när man rengör på insidan är inte helt o-äckligt kan jag säga.










Klockan 10 var jag påklädd (läs: påbylsad) och på väg in till stora city of Trelleholla för att uträtta ett par ärenden.















När klockan var 11 hade jag både hunnit vara på Systembolaget där en man envist försökte övertyga personalen om att han hade så bråttom att han skulle få gå före alla andra i kassan, konstatera att det inte finns några snygga kläder alls i affärerna just nu och inhandlat lite nytt bling bling.










Klockan 12, på väg hem, beslöt jag att tanka bilen. För skulle det bli oväder under helgen så kunde det ju vara bra att åtminstone ha bensin i Sune, så tänkte jag. Och så tog jag en till sån här almanacksgrunka, de kan faktiskt vara bra att ha även om man har det mesta inlagd i kalendern i ajfånen.












Klockan 13 var det dags för helgens största bekymmer: välja kläder. Den här lilla svarta blev tidigt påtänkt. Väldigt snygg till bara ben och grå mjukissockar.













Men klänningen behövdes sys in lite vid armhålorna, och det gjorde jag kl 14. För att sedan bestämma mig för att inte ha den klänningen trots allt. Men på nyårsafton kanske??













Klockan 15 förbereddes glögg-bordet.















Och timmen senare förbereddes jag. Inklusive mina ben. Ja nu tänkte jag inte vara barbent trots allt, men man vet ju aldrig vad kvällen och natten kan ha i sitt sköte, eller hur?!








Klockan 17 gjorde jag den sista laddningen mat iklädd snygg Sverige-tröja. För givetvis hade jag spillt på mig ifall jag haft festkläderna på mig. Nu när jag inte hade det blev det inte minsta lilla fläck. Så e de.












Klockan 18 började så gästerna droppa in och ta för sig av glöggen.










Och vid sju var det så dags för maaaaaaat! Typ vegetarisk fusk-moussaka, sallad och vitlöksbröd. Gott, tyckte jag. Men det är ju en tolkningsfråga, eller hur Marlene? ;-)













Julkluringen 2011 gick av stapeln klockan 20. Vinnande laget blev Team Gullviksborg med bihang, och vinsten bestod i att få hugga in på gottebordet först av alla.








Klockan 21 var det dags att ta plats på golvet för lite klapplek. Titta så det tindrar i Peter-nummer-två:s ögon!








22-fotot behöver inte så många kommentarer. Tror jag.
















Klockan 23 hugger Marlene in på sin pepparkaka/placeringskort. Sandra ser lite avis ut... men hon hade faktiskt en egen! Pepparkaka alltså.












Vid midnatt dansades det, tätt tätt...















Klockan ett var Peter-nummer-ett nog lite pömsig. Lite. Lite mycket. Jättepömsig.















Och klockan 2 var vi pömsiga hela bunten så de sista gästerna åkte hem och jag sov nog innan huvudet ens landat på kudden.

Tack alla ni som kom och gjorde kvällen så trevlig!

Även Sandra har foton från kvällen, och den som vill kan ju kika in till Marlene och se hennes EFIT. Hon tog foto på halva timmar och jag på hela. Teamwork!! Men så har hon ju också varit Team-kåt... shhhhhhh!!!!
(Internskämt, sorry alla utom Sandra och Marlene ;-))

4 kommentarer:

Sirpa sa...

Ser ut att ha varit en trevlig efit-dag!

Annika sa...

Hej vad kul att få följa med din dag och kväll och natt, ni verkade ha superkul på er fest

Lairama sa...

Visst är det konstigt att man alltid råkar smutsa ner de "riktiga" kläderna men aldrig de man tar på sig för att kunna smutsa ner sig?!

Ser ut att ha varit en lyckad kväll :)

Pottipotti sa...

Kikar in på din EFIT dag...
Vilken trevlig fest kväll och snygg klänning...

/Pottipotti

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...