lördag, juli 09, 2011

Försöker komma ikapp lite.

Jo förra veckan var som sagt en kontrasternas vecka. Först begravning för bäste vännens pappa som fick lämna oss aldeles för ung efter en lång tids sjukdom. Även om det var en lättnad att han nu fått slippa sina plågor var det givetvis tungt för hans familj ändå.

Sen en tripp till Göteborg, och bara resan dit var en upplevelse i sig. Det var liksom bara vi två, jag och Peter, ingen annan. Och vi kunde prata om bara det vi ville prata om, pausa bara när vi ville o s v. Mysigt.


Iron Maiden-konserten var huvudsyftet med trippen. Men vi hann med mer än så. Lunch på sta'n t ex, på Brasserie Lipp. En träff med Göteborgsboende Anita, och lite genvägstips av densamma ;) Ytterligare en träff med Tove och Laila med familjer, där mammorna + varsin son också gick på konserten och resten av familjerna gick på bio. Ett möte med vad som sades vara en thairestaurang men som mest kändes som en skum porrklubb. Giget på Ullevi till slut... där vi satt höööööögt upp på läktaren, men jag klarade mig hyfsat undan svindel ändå.


Sen en natt på hotell Flora. Och så såklart hotellfrukosten...

Jag filmade en snutt på konserten, men när jag lägger in den snutten på datorn försvinner ljudet. Fel filformat antar jag. Så jag snor ett klipp från youtube, från samma gig dock. Här var vi!! Fast längre fram och uppåt till höger då:


Jag håller med de flesta recencenter om att det var lite lamt i början, men efter The Trooper ungefär så lossnade det och känslan var helt magnifik. Underbar stämning... En cool upplevelse att ha varit med om.

Med tre nya tröjor i bagaget (av vilka jag bara betalade för två, men säg inget!) var det på söndagen dags att återvända till Skåne för att gå på Sandras och Kalles bröllop. Nåstanns i Fosie industriby, halvvägs inne i bageluckan, bytte jag skepnad från rockbrud...


... till proper bröllopsgäst.


Och fortsättning följer.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...