söndag, mars 08, 2009

Special-EFIT från Norrland.

Nej jag VET att det inte var i Norrland vi var i men det känns nästan så, det är ju så långt norrut ;-)

Jo, i fredags gjorde jag och Laila en liten special-EFIT, ibland tog hon fotona med sin mobiltelefon och ibland jag med min kamera. Därav skiftande kvalitet på dem.

I alla fall, vi startade förmiddagen med att leta efter piercingstudios i städerna runtomkring men antingen så hade de slutat pierca eller så var piercaren i fjällen eller så var de för fula :-D Efter att ha letat efter nån passande sadist i Västerås, Ludvika och Örebro fick vi till slut napp. I Borlänge. Då blev det plötsligt hög tid att göra sig representabel. Här gör Laila just detta klockan 13.30:

Halv tre satt vi i bilen på väg mot Borlänge. Lailas man var kartläsare via GPS, fast vi var lite busiga och följde inte den hela tiden.


Sådär vid halv fyra var det så dags för det stora ögonblicket då vi skulle låta främlingar sticka en stor nål i våra kroppar. Jag var först ut, sen följde Laila. Visst ser hon ganska nöjd ut trots allt?
Några extra piercingbilder:

Jodå, det gick bra. Folket på Cross Roads Piercing & Tattoo hade liksom gjort det där förr...

Efter lyckad piercing var det dags för vätskekontroll vid halv fem. Jag köpte en STOR läsk för att den skulle räcka en bra bit på vägen mot nästa mål. Hmm, den räckte inte ens tills vi kom utanför köpcentrat.


På väg mot nästa anhalt!


När klockan var halv sju intog vi dagens middag i form av Kinamat. Suddig mat tydligen.
Och timmen senare beger vi oss sista biten hem till Laila igen.

När i väl kommit dit var vi såklart tvungna att skryta om våra bravader på nätet, sisådär kl 20.30.


Halv tio slöade vi framför TV:n med diverse gotter. Mmmmmm....


Och 22.30 serverade Lailas man oss varsin Irish Coffee. Inte helt fel det heller.

Klockan är halv tolv, dags för sista fotot. Det talar väl för sig självt....

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

Jag tycker ni var modiga, själv vill jag ha en liten pärla i näsan men är för feg,vilket är sanslöst egentligen för jag somnar ju då jag tatuerar mig så jag borde inte tycka att en nål i näsan vore nån fara. Men men, nån dag kanske. :)

Anonym sa...

Snyggt tjejer! Nu har jag gott sällskap ;-)

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...