söndag, november 16, 2008

Idag blev jag påminnd...

...om varför vi inte haft någon julkrubba: De är ju svindyra! I alla fall om man vill ha hyfsat fina figurer till.... Men, idag har jag i alla fall köpt en. Själva krubb-byggnaden var inte så fasligt dyr och man kan lägga till och bygga till lite själv om man är händig och vill... och figurerna var godkänt fina, sen kan man byta ut dem en eller ett par i taget till nåt ännu finare. Så, fr o m nästnästa söndag och en månad framåt kan ni få följa utvecklingen i vår krubba http://planetsmilies.net/xmas-smiley-7664.gif .

Livet utan AFF rullar vidare. Dagen har spenderats med att tillfredsställa shoppingtarmen. Vellingeblomman, IKEA och CityGross har fått besök av mig. Jag hittade inte det jag i första hand var på jakt efter, en vit plåtlåda till de 4 adventsljusen, men däremot en del annat. Bland annat en lampa, till vardagsrumsfönstret, som jag fortfarande inte vet min egentliga åsikt om
http://planetsmilies.net/confused-smiley-17552.gif. Precis som den röda jag nyligen köpte till hallen så är denna lila lampa både skitcool och apful på samma gång http://planetsmilies.net/happy-smiley-678.gif . Eller vad tycker ni?




Vilket påminner mig: det finns nytt i hembloggen!

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

ja, den lampan var faktiskt riktigt cool på sitt eget fula lilla vis, och gardinerna blev jag riktigt kär i. Jättesnyggt i kombination till lampan.

Anonym sa...

Jag tyckte lampan var fräck! Och dessutom passade den perfekt! med gardinerna!

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...