fredag, oktober 31, 2008

Hur svårt kan det vara???

Halloween är 31 oktober. Varje år!!! Oavsett veckodag!!! Hur svårt kan det vara? Hur många som firar jul glömmer bort att julafton är 24 december??

6 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

jadu... det var en jäkla bra fråga. Lustigast är att samma fråga ställs 850 gånger varenda år. Man tycker infon skulle sprida sig nån gång och fastna men icke då....

Jennie sa...

Åtminstone fastna hos de som aktivt väljer att fira den....

Anonym sa...

Haha.. ja varje gång någon frågar på oäf så tänker jag och skrattar... Fråga S-JJ hon vet ;)

-Maria N- sa...

Ja, hur svårt kan det va? Inte en unge igår. Men två idag! Idag!!!???
Jag är upprörd *hrmpf* ;)

Anonym sa...

Håller med

Anonym sa...

Ha ha ha.. ja, jag visste inte om det i alla fall.
Kanske inte så konstigt eftersom det är en relativt ny "tradition" här i Sverige (mest skapad och upphajpad av butiker som vill sälja på oss en massa skräp om ni frågar mig...precis som kanelbullens dag, fars och mors dag, prinsesstårtans dag osv. osv. osv... det tar aldrig slut...).
Men det är väl som påsken. Vi var påskkärringar flera dar i rad när vi var små.. allt för att casha in så mycket godis som möjligt.. Kommer ihåg en gång när vi plingade på hos en Jehovas familj där mamman blev tokig och skrek åt oss för att vi småbarn kom utklädda så okristligt... Huga.
//Saga

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...