onsdag, oktober 07, 2020

Och under den där tiden som gått ...

 ... sen mitt tidigare inlägg den 14 september, vad har jag pysslat med då? "Inte mycket" är den spontana korta svaret. Men redan där kan ju inte blogginlägget sluta, det vore lite väl snålt även för denna blogg. Så here goes ...

🎳 Jag har faktiskt spelat bowling två gånger. En gång mer än planen egentligen var, en gång mer än jag borde. Igår trodde jag på riktigt att min kropp till slut gett upp helt och hållet, att nu var sängen min enda vistelseplats för resten av livet. Herrejävlar så ont jag hade och dessutom på andra sätt och andra ställen än jag normalt har vid extra smärtpåslag. Även på andra sätt slog kroppen helt bakut och jag trodde jag satt min sista potatis. Men, jag verkar ha målat fan på väggen lite väl tidigt igen. Idag har jag fortfarande inte varit kapabel att göra nåt mer än att umgås lite med datorn till och från och käka maxdos med piller, men jag har inte mer ont än att jag kan andas hyfsat och byta position i sängen utan att producera läten som får fönsterrutorna hos grannen att skaka.

🦟 Jag har blivit varse att myggen inte riktigt kastat in handduken än utan förra veckan roade sig med att bita mig på nätterna. Kli kli kli, aj aj aj, suck suck suck!

😋 Jag har använt presentkortet jag fick av goda vänner efter att jag fyllde 45 genom att äta middag ute ihop med maken. Av en slump stötte vi sen ihop med just de vännerna och två till så jag fick lite socialt behov tillfredsställt också. 

📞 Jag har, med nöd och näppe, överlevt två telefonsamtal med Försäkringskassan gällande min del av merarbetet för sonen (som vi får omvårdnadsbidrag för). Vad som ursprungligen var tänkt som ett samtal blev två med fyra dagars mellanrum och ändå fick vi styra om och ändra taktik eftersom jag helt enkelt inte fixade mer. Nu har jag drygt en vecka kvar på mig att lämna eventuella synpunkter på en skriftlig sammanställning, jag har redan fått be om förlängd tid en gång (och det var inga problem att få).

💓 Jag, eller vi, har haft gäster i form av vänner vi inte haft möjlighet att snacka skit med på länge. Det tog vi igen nu kan man säga 😉. 

🎅 Och sist men inte minst: jag har börjat fundera över årets julklappar ...


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...