torsdag, februari 18, 2016

Ibland funderar jag.

Eller, jag funderar ofta faktiskt. Men ibland på saker andra kanske inte funderar så mycket på.

På väg till, och på väg inne i, Malmö härom dagen gjorde jag en spaning. Det handlar om halsdukar. Jag har inte tänkt på det förrut men förstår inte nu hur jag kunnat missa det: ju äldre personen är desto högre sannolikhet att halsduken hänger utanpå jackan i stället för att vara instoppad i densamma. Förstår ni vad jag menar? Bra. Då är frågan om ni upptäckt samma sak? Eller om det är en lokal Malmö-företeelse. Upp till bevis: hur gammal är du och har du halsduken instoppad innanför jackan eller har du den knuten hängandes utanpå ner över bröstet liksom?

Jag har den givetvis instoppad, för att bevisa min tes och för att jag ju är väldigt ung...

Halsduksmässigt är jag ung i alla fall. Kroppsligt är jag jättegammal. Eller kanske bättre beskrivet har jag en kropp som känns som om den har influensa, träningsvärk och baksmälla. Samtidigt. Varje dag. Vad det beror på? Tja ni, det kommer förhoppningsvis den närmsta framtiden utvisa. Jag har mina misstankar... men väljer att inte gå in närmare på det här förrän läkarvetenskapen sagt sitt. Ty detta ska inte vara en gnäll- och sjukdomsblogg, även om ämnet såklart inte kan undvikas helt då det är en del av livet.

På tal om halsduk förresten, vi hade minsann vinter igen i morse. Snö! Säkert en hel millimeter :-D Lätt att förväxla med markfrost men jag såg faktiskt att det kom vita smulor uppifrån sent igår kväll.

Så vinter i morse, om än väldigt tillfälligt, och sportlov nästa vecka.  En av dagarna blir det bio för mig och sonen, jag vill hemskt gärna se Den gode dinosaurien och använder Simon som anledning att göra det :-) Med löfte om lunch på sta'n innan filmen var han inte svår att övertyga.

Efter vinter kommer vår, efter vår kommer sommar, i sommar kommer OS, och dit kommer förhoppningsvis vårt herrlandslag i handboll. Jag och farsan ska göra vårt bästa för att hjälpa dem på vägen då jag köpt biljetter åt oss till en av kvaldagarna på Malmö Arena i april. Så remember; kvalar de in så har vi bidragit till framgången! (Kvalar de inte in hade vi inget med saken att göra dock).

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...