måndag, december 14, 2015

Dagens lucka är en söt en.

Lucka 14 - chokladbollar!

Yupp, lite mer julgodis stod på planeringen idag. Och för en gångs skull var det lite bra att maken trots mitt vänliga men bestämda påpekande inte brukar tömma kaffekannan efter sig, för bollarna blir allt lite godare med en skvätt kaffe i. Ja smeten blev i alla fall god. De färdiga bollarna har jag inte smakat än. Sonen ska få smaka EN, inte fler, för jag gjorde såpass få att jag inte ska frestas att nalla av dem innan jul. Och jag tänker inte göra en ny omgång heller. Icke! 

Men som sagt, smeten var jag ju tvungen att smaka av. Lite ;-)

Och ja, det heter chokladbollar. Att trots laddningen av ordet och att bland annat sonen tar illa vid sig säga n-ordet "för så har vi alltid sagt" är ungefär lika vettigt som att försvara barn-aga "för så har man alltid gjort".

På onsdag kommer det godisbakandet som Simon ser fram emot mest, då är det dags att göra chokladtryffel. Han har beställt min specialare i 3 lager med "snö" på, det är väl bäst att lyda.
Vilket påminner mig om en sak jag glömt. 
*skriver upp vit choklad på inköpslistan*

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...