lördag, juni 28, 2014

Åtta...

... arbetsdagar kvar till sommarens semesterledighet. Och nu är det helg. En helg som bl a innebär umgänge med goa vänner, grillning och kanske en runda minigolf. Senast lyckades jag vinna, men se det lär inte upprepas nej...

På tal om vinna så har jag inte sett en enda match i fotbolls-VM hittills. Bara några få korta stunder. Jag har helt saknat suget, intresset, lusten. Kanske för att det varit så mycket uppmärksamhet på allt annat än själva spelet. Fotbollens själ och hjärta. I stället är det bett, filmningar, domartabbar, statistik, TV-tekniken och allt möjligt annat snacket handlar om. Trist.

Nåt annat som är trist: jag har inte en enda konsert planerad, inget gig alls att se fram emot och längta efter. Hur tråkigt som helst. Vad vore livet utan musik? Jo himla trååååkigt!

Semestern är som sagt en bit bort, men förberedelserna har påbörjats:


Nej nu ska jag fortsätta göra det jag gjort hela veckan: försöka förtränga att jag är förkyld och har ont i halsen. Hur det går? Jo tack ganska bra faktiskt! 

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...