torsdag, oktober 27, 2011

Förkylning + ultraljud av övre buk = falskt!

Om ni ska göra ultraljud av övre buk, gallgångar och sånt där... så försök att inte vara hostig och förkyld vid det tillfället. För ni kommer att behöva hålla andan. Lääänge. Och många gånger. Jag tror inte jag hade klarat det om jag varit krasslig i luftvägarna eller så. Men nu var jag inte det, som tur är... Det preliminära beskedet var dock ungefär vad jag förväntat mig, att de inte hittade nån förklaring till kramperna denna gången heller. Hon kollade njurarna också, för "de snöar lätt in sig på gallan och glömmer resten" men såg inget konstigt där heller.

Sen... sen talade hon om för mig hur tjock jag är! I alla fall var det så jag tolkade henne när hon sa att vissa personer ser man lätt på med ultraljud och vissa ser man INTE lätt på och jag tillhör den sistnämnda gruppen. Och jag tänkte direkt "för att du är för fettig" typ ;-) Och det kanske hon menade, men hon sa det inte... Och en vän levererade teorin att jag är svår att se på för att jag har så mycket muskler som är i vägen. Och DET lät bättre :-)

I alla fall undrade hon om de inte skulle göra sådär gastro-grej ner i magen (vill inte!!) eller kolla med magnetkamera för att få tydligare bilder av just gallgångarna (kan jag väl stå ut med), så jag får se vad läkaren tycker ska bli nästa steg.


Dock, jag HAR goda nyheter!! I februari ska jag och Marlene återigen se tAKiDA. Denna gången på KB i Malmö. Yes!

Även om den inte är från senaste skivan får de gärna öppna med låten Trigger nu också.

Jag tror jag ska ha You Learn som godnattsång ikväll :-)





Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...