tisdag, december 20, 2022

Lucka 20. Nu börjar det bli jobbigt ...

 ... att komma ihåg vilka låtar som redan varit med i kalendern. Nog kan man kolla bakåt på bloggen för att se, men oooorka!!

På fredag får vi lite folk på besök, om de lyckas friskna till från de sjukor de just nu bråkar med, på uppesittarkvällen. En av dem skapade jag en dans till denna låten ihop med när den var ny 😊. 



Gott Nytt Jul släpptes som singel 2010 och återfanns sen på Sean Banans studioalbum från 2012, Sean den förste Banan. Hans födelsenamn är Sina Samadi och utöver artist och komiker är han även skådespelare. Bl a var han med i den svenska actionfilmen Skills från 2010. 

Julpyntande av hemmet står på schemat idag. Jag har börjat litegrann men hittar inte riktigt rätt stämning. Jag tror jag är för trött, det blev inte många timmars sömn inatt. Kanske blir jag mer sugen framåt kvällen när det blivit mörkt och jag inte ser att det egentligen behövs städas istället 👀. Och jag har redan stött på lite problem då jag påmints om att det ändrats lite i möbleringen hemma sedan förra julen så vissa saker kan inte placeras där de brukar. Det innebär att jag måste tänka om! Jobbigt ju!

Jaja, det blir väl bra till slut. 


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...