måndag, oktober 04, 2021

När Facebook ligger nere …

 … och man försöker gå in på Facebook och fråga om det är så för fler bör man i samma stund inse att man ska gå och lägga sig. Kanske nästa gång!

I lördags var det party som gällde. Först tjejträff och sen överraskningsfest för en av tjejerna, min barndomskompis som idag blev 45. Det var himlans trevligt och trots rejäla smärtor hängde jag med rätt bra.  Efter att vi kom hem har jag spenderat typ 2 timmar utanför sängen … och hade det inte varit för ett samtal på sonens skola i morse och en snabbvisit av vänner jag inte träffat på länge (ja Simons ena fadder förresten) så hade jag legat där de två timmarna också. Det kostar på att leka frisk! Men ibland måste man …

Imorgon kväll måste jag dock fixa att ta mig upp för trapporna på Vångavallens södra läktare. Ja helst ner igen också för den delen. Bokningen bråkade med pappa när han köpte biljetter till matchen (TFF mot Landskrona) och vi kunde inte få platser på norra läktaren där vi vanligtvis suttit de senaste åren, med bara några enstaka trappsteg att besegra. 

Ja Facebook ligger som sagt nere ikväll. Och Instagram. Och Messenger. Att det sker just när jag är i princip helt sängliggande kan omöjligtvis vara en slump känner jag, det måste vara en konspiration! Ett attentat mot mig personligen! Banne mig … Men det kunde varit värre, TVn funkar i alla fall! 😃 Och själva Internet, så att jag kan skriva detta. Vilket jag för övrigt gör via telefonen då jag inte orkar resa mig och ta datorn 😂. Så ser inlägget ännu skummare ut än vanligt så vet ni varför. Och hur man infogar bilder har jag inte lyckats klura ut så ni får vänta på bevisen på att jag faktiskt varit på fest 🎉. 


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...