måndag, februari 01, 2021

Jag skulle så gärna vilja ha en intressant blogg.

Men alltså det händer ju knappt nåt i mitt liv som kan vara av ens ringa intresse för andra. Och det är inte pandemins fel, inte i första hand, utan det är ju för att jag p g a sjukdomen är så begränsad. Och om det någon gång händer nåt särskilt så pallar jag inte skriva om det efteråt 😉. Inte heller orkar jag hänga med i nyheterna och i nöjesvärlden t ex, jag har ingen aning om vad det är för härva kring Gamestop eller vad som händer på språkrörsfronten i MP, jag ser inte mer än högst sporadiskt på program som alla snackar om (typ Talang t ex) o s v. Så jag kan inte ens åsiktsbajsa kring det där.

Men handbolls-VM har jag i alla fall följt! Mer än vad jag trodde innan eftersom jag var övertygad om att Sverige inte skulle gå så långt. Men tji fick ju jag 😊. Jag har också sett en hel del av de andra matcherna också, handboll kan verkligen vara händelserikt och underhållande med sin fart och sina tekniska finesser. Det svenska silvret är såklart jättekul, och det ska bli intressant att se hur man kan bygga vidare på detta. Plötsligt kommer de att ha lite förväntningar på sig och motståndarlagen lär ha en annan respekt för de svenska grabbarna i kommande mästerskap. 

Annars är väl den största nyheten att en ex-Trelleborgare är den nye ICA-Stig. Undrar om han får en staty på torget eller nåt den gode Björn. Kanske bredvid Uma Thurman vars mormor var härifrån (och stod modell för Axel Ebbes Famntaget)? Eller Alice Timander? 

För att komma på vad jag annars har pysslat med sedan senaste blogginlägget får jag kolla på min facebook. Ett ögonblick ...

Ah. Jo! Jag har bråkat en halv natt med min mail som varit utsatt för en kapning men nu är återställd och under min kontroll. Telia är ju lite si sådär smarta som enbart informerar om vad som skett och att de därför ändrat mitt lösenord på ett enda sätt, nämligen via ett mail till det konto jag alltså inte kom in på just för att de bytt mitt lösenord. Ja ni hajjar va? Så jag begrep inte varför de ordinarie sätten att sätta nytt lösenord eller återställa sitt konto inte fungerade. Men till slut gick det upp ett Liljeholmens och jag loggade in på Mina Sidor via en enhet som helt saknade koppling till min dator eller telefon, och därigenom fick jag tillgång till den info jag behövde. Puh!

Jag har också uppnått städrelaterad tillfredsställelse genom att med hjälp av ett nytt medel lyckas rengöra glasrutan i ugnsluckan! Jag tror inte den varit så ren sen ugnen var ny faktiskt, trots flera försök av både mig och maken. Nu måste den rengöras oftare så den liksom aldrig blir sådär grisig igen, ja så är tanken i alla fall. Den som lever får se. 

Dessutom har jag smittats lite av hypen kring foton och memes med Bernie 😂. 


Så har det varit bråk med sonens skola, eget läkarbesök, surande över utebliven snö, diverse varianter av krämpor, skakande på huvudet åt hur extremt korkat folk kan resonera kring corona och vaccin, inköp av hårfärg som ska användas så fort mod och ork finns samtidigt och lite annat som knappast kvalificerar sig för ett eget inlägg. 

Eftersom jag inte har nåt intressant att skriva om kan man ju tycka att jag lika gärna kan lägga ner bloggandet. Men näääää, då skulle ju sjukdomen vinna och så kan vi inte ha det! Inte en chans. Kanske har ni nåt förslag på ämne jag kan försöka skriva om? Något område där ni är oliiiiiidligt nyfikna på min åsikt?

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...