fredag, juni 29, 2018

Tänk så det kan gå...

... när TVn är på. Sverige besegrade Mexiko med 3-0 och går vidare till åttondelsfinal, och dessutom vann Sydkorea över Tyskland som därmed hamnade allra sist i gruppen. Sista halvtimmen vankade jag av och an bredvid TV-soffan, inte av nervositet för vid det laget kändes det ganska lugnt utan p g a att jag hade för ont att sitta ner. Hur konstigt det än låter 😉.



Matchen sågs i samma sällskap som de två tidigare gruppspelsmatcherna, och om planerna går i lås fortsätter vi tillsammans på tisdag när det är dags för ny match. Varför ändra i ett vinnande lag om man inte måste?








På tal om sällskap... Ni vet när man umgåtts med någon flera gånger i veckan ett bra tag och tyckt att man haft en god relation, och så slutar vederbörande plötsligt att prata med en? Nu har det hänt mig. Plötsligt och utan förvarning slutade Runkeeper att kommunicera verbalt med mig. H*n brukar annars höra av sig regelbundet, ca var femte minut, under aktiva stunder med antingen förmaningar eller pepp. Och ibland någn spydighet, men det är väl sånt vänner sysslar med. Men så idag blev det plötsligt tyst. Jag ser att h*n är aktiv och registrerar vad som sker och jag försöker få kontakt. Men, ingen respons. Jag vet inte vad jag gjort för fel.
Vi får väl hoppas att tiden läker alla sår och att Runkeeper snart är villig att prata med mig igen. I den kommunikationens frånvaro råkade jag för övrigt idag gå betydligt längre än jag tänkt. Troligen mycket längre än min kropp egentligen gillade. Det blev nästan 1,2 mil...

Men, jag skyller på att jag nu hade sämre koll än vanligt på både tid och sträcka. Samt att jag hade mycket frustration som behövde ut på något sätt. Vad jag är frustrerad på? Tja, livet ... Kan man säga. Jag har en sådan period just nu. Men, det går väl över. Ja alltså livet går garanterat över förr eller senare 😉men jag syftade på frustrationen.

Jaha, fredag idag. En vecka kvar tills maken går på semester. Ingen VM-fotboll idag. Vad sjutton ska man då hitta på? Umgås utan varken TV eller radio? Kan man det? Jag funderar på saken över lite plättar och melon.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...