onsdag, april 27, 2016

Typiskt fruntimmer...

... skulle nog en del säga, men jag tillhör de där typerna som har massor av kläder men inget att ha på mig.

Nu har jag inte lika stora massor längre, för jag har rensat. "Nu igen?" tänker ni.
Befogad tanke. Men nu har jag rensat HÅRT och skoningslöst. Allt som inte är rimligt att förvänta sig att jag kommer att få plats i igen inom överskådlig tid, och allt som egentligen inte gillar rakt av hur rätt de är/vore i storleken, skänks bort.

Men jag begriper inte... Var sjutton fick allt det där plats innan? Jag tycker att sänglådorna där "fel storlek och fel säsong"-kläderna har sin plats är lika fulla ännu. Skumt...

 
Nå't annat som är skumt är vädret. För mindre än en vecka sedan satt folk (d v s inte jag) ute i bikini och solade, i natt och tidigt i morse såg det ut såhär:



Det KAN vara Peters fel, för härom dagen bytte han däck på ena bilen.Jodå, det stämmer att jag gillar snö, och visst var det vackert. Men det känns onekligen konstigt att få nästan en decimeter snö nu när vi knappt haft nån på hela vintern.Men såklart, snön försvann lika fort som den kom.

Det kändes också lite haltande att käka vattenmelon samtidigt som stora flingor signade ner utanför fönstret. Men gott! 

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...