fredag, december 18, 2015

Lucka 18 - jul var det här!

Ja idag var det skolavslutning för sonen och den dagen kläs ofta granen här hemma. Så även idag, men skolavslutningsungen själv föredrog att jag klädde barrträdet själv under tiden han var på badhuset med en vän till oss och några till. Som varandes julgransdiktator protesterade jag inte så mycket... Och granen fick godkänt av sonen sen när han kom hem.

Ändå i farten fortsatte jag att pynta resten av huset också. Vilket inte är alltför ansträngande för jag har inte direkt ett överflöd av grejer. Eller OK, jag HAR en hel del grejer. Ganska mycket grejer. Jaja, VÄLDIGT mycket grejer då enligt maken i alla fall. Men det mesta får stanna kvar i sina lådor. Största bekymret är att bestämma vilka saker som ska få chansen att synas just denna julen. Förrutom i arbetsrummet som maken ännu inte städat klart tror jag att jag är färdig nu.

I lådorna hittade jag bl a fyra-fem ljusslingor av olika slag. Vilken tur då, för ljusslingor har vi ju absolut inga! Eller hur det nu var...



















I alla fall, några smakprov från vårt nu julpyntade hem kommer här:




















Ni ser bockarna? Jag konstaterade att ett av bock-barnen nog är adopterat. Maken fattade inte vad jag menade. Men ni smarta bloggläsare, ni gör det va?
(Eller så fattade han visst men har absolut ingen humor)

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...