tisdag, juli 08, 2014

Två...

... arbetsdagar kvar till sommarens semesterledighet var det igår kväll. Nu är det knappt 1 1/2... eller, jag påbörjar ledigheten om mindre än ett dygn. Det känns bättre ;) Det låter mindre än 9 1/2 arbetstimmar ;) 

Det var nog inte bara solsting eller värmeslag på sonen härom dagen, utan lite förkylning med. Så igår när maken skulle hjälpa sina päron med en del grejer kunde sonen inte följa med, p g a risken att smitta sin relativt nyopererade farfar, och givetvis så brakar åskan lös när han är ensam hemma. Stackar'n... Det var inte alls kul. Men, han fixade det också! Största rädslan verkade vara att blixten skulle slå ner i parabolen så han inte skulle kunna se på TV ;-)

Natten till igår sov jag en halv, max en, timme. Sonen både hostade och beklagade sig över halsont och i de tysta stunderna kunde jag inte sova p g a den äckliga värmen. Men inatt har jag sovit "normalt" minsann, och när jag körde till jobbet halv tio låg grabbarna fortfarande och sov.

Ikväll borde jag börja tänka på packningen, vi sticker till paradiset på torsdag morgon, men... orka?!?! 


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...