onsdag, juli 02, 2014

Fem...

... arbetsdagar kvar till sommarens semesterledighet.

Vasani? Saknar ni sex? Join the club... skulle jag kunna säga ;-) Men sex-inlägget uteblev igår eftersom jag istället fastnade i det musikaliska nostalgiträsket. Det började med Münchener Freihet, nästan så långt från rock 'n' roll man kan komma, och sen... än slank jag hit och än slank jag dit. T ex till de supertajta jeansens tidevarv ;-) Här på mannen med en av de bästa rösterna nånsinn, Steve Perry.


Och på tal om bästa rösterna... få kan få mina ögon att tåras som Tommy Körberg. Claes Malmbergs nästan fånigt förälskade ansiktsuttryck säger allt:


Så jäkla gött att kunna sjunga sådär. Jaja, drömma kan man.

Ja som sagt, 5 arbetsdagar kvar. 2 denna veckan och 3 nästa. I morse trodde jag nästan jag skulle behöva stryka en av de kvarvarande arbetsdagarna. Dels fick jag väcka sonen kvart över nio, bara det var ett dåligt omen ;-). Och dels vaknade han med hemskt ont i halsen och jag tänkte "Åh nej, typiskt, jag har smittat honom!" Men det har tydligen blivit bättre under dagen och han är inte påverkad i övrigt *ta i trä* så han verkar kunna klara sina två sista dagar innan han ska vara ledig.

Nåt helt annat... Raggningstips, någon? ;-)

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...