onsdag, juni 25, 2014

Tio...

... arbetsdagar kvar innan sommarens semesterledighet.

Det var länge sedan jag hade en så bra arbetsplats som nu, men det är ändå länge sedan jag längtade efter semestern lika mycket som nu. Det senaste året har varit utmanande på ett annat sätt än de tidigare, jag har upplevt betydligt större krav på mig _av rätt sort_ detta året än på länge... och då menar jag krav som har med det som egentligen är mitt jobb att göra, sådant som ska ingå i mitt uppdrag, det som min kompetens är menad att användas till... i stället för att behöva bolla en massa annat som ständig personalbrist, uppgifter som egentligen en kurator, familjestödjare eller socialarbetare borde ha hand om, detektivarbete för att få veta om barnen har rätt till förskolevistelse eller ej o s v. Jag är pedagog, och ska ha för en pedagog relevanta (och höga) krav på mig. Som tur är känner både jag, kollegor, föräldrar och inte minst chefen att jag uppfyllt dem fullt tillfredsställande. 

Men som sagt... nu börjar det verkligen bli dags för semester. Och jag har redan bestämt hur den ska börja ;) Jag slutar tidigt min sista arbetsdag innan ledigheten och då ska grabbarna möta upp mig i sta'n för en semesterfirarlunch :-) 

Annars? Tja det mest spännande som hänt i mitt liv sedan senaste inlägget är väl... att jag köpt en badkjol? Nej just det, det var ju förra veckan. Hmm... jo, jag köpte en ny BH igår. En bra (moahahahaha) en t o m. Visst är ni glada för min skull?? 

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...