fredag, juni 21, 2013

Ibland är jag stark.

Ibland är jag modig. Ibland känns det som att jag kan klara ALLT. Ibland vill jag utmana mig själv, testa var gränserna egentligen ligger.

Det är vid sådana tillfällen jag tar beslutet att handla på ICA Maxi en midsommaraftons förmiddag.

Det är också vid sådana tillfälle som verkligheten slår tillbaka. Det blir såklart trubbel med handscannern, kö till kassan, avstämning (korrekt sådan, såklart) och sen svårt att lämna parkeringen eftersom folk omöjligen kan hålla sin inom rutorna och inte heller verkar äga några backspeglar. Och givetvis samverkar alla trafikljusen på väg hem i en enda stor komplott för att försena så mycket som möjligt.

Men jag överlevde detta trauma också! Och belöningen kom här hemma i form av en midsommaraftonsbrunch på altanen med efterföljande poolbad. Att grabbarnas försök att baka scones gick ganska käpprätt åt skogen var hyfsat lätt att stå ut med.

Inte nog med att jag kastar mig utför stupet vad gäller midsommaraftonsshopping, jag har också beslutat att starta försök nummer sjuttiofemtonochenhalv av att skapa goda, sunda och viktminskande matvanor just denna dag. Ska man satsa kan man lika gärna gå all in, tycker jag. Vad jag tycker imorron är kanske en annan historia. Men IDAG är jag stark, modig, klarar allt och vill utmana mig själv.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...