fredag, juni 28, 2013

Bara på familjeliv.se...

... kan man läsa åsikter som att arbetslösa ungdomar som inte fått godkänt betyg i nian ska ha som underbetalt jobb att mata och ta hand om kossor för att svenskarna ska kunna köpa kött för 10 kr/kilot.

... tycker ägarna det är en okej grej att stora reklamblaffor lägger sig över hela forumet och inte kan klickas bort på det X som "För att stänga annonsen, klicka här:" syftar på. Om och om och om igen.

... samlas tjejer i storgrupp och jämför sina kissdränkta graviditets- och ägglossningstest. Och för att med hjälp av förstoringsglas och fotoredigering hitta streck som inte finns.

... uppmanas bebislängtande desperata tjejer med negativa graviditetstest, punktlig blödning och samlag endast en dryg vecka före ägglossningen att tro att de är gravida för "en del får ju faktiskt vänta ett tag på positiva svar, och man kan blöda fast man är gravid, och det finns faktiskt de spermier som kan ligga och vänta in ägget typ skitlänge faktiskt, så var det för min mosters kompis dotters klasskamrat". Ja för högst sannolikt inträffar alla tre ovanligheterna på en och samma gång... det är mycket bättre att anta att man är gravid trots allt än att anta att man inte är det och eventuellt, teoretiskt möjligt, kunna få en positiv överraskning.

... kan man hitta folk som menar att 14-åringar som vägrar flytta felparkerade bilar borde veta hut.

... är "nej jag tycker inte det är ett fint namn" synonymt med "jag kommer att lära mitt barn att reta alla som har det namnet".

... känner människor med kiss-fetischer, ickesexuella sådana, att "HÄR är det rätt ställe för mig!"

... anses stölder i stora butikskedjor okej eftersom de kedjorna minsann har råd ändå medans minsta snatteri i små lokala affärer nästan borde ge dödsstraff.

... är kriterierna för personangrepp att "jag säger nåt kränkande om dig personligen som jag egentligen inte menar". Om man menar det faller det under "jag säger bara vad jag tycker".

Ja i alla fall HOPPAS jag att det bara är på FamiljeLiv ....

"Troll!" tänker ni. Jadå, det finns en hel del fejk- och trolltrådar på det där forumet. En del av ovanstående kan säkert höra dit. Men jag lovar, allt det man önskar vore fejk är inte det. Jag undrar vad det är med det stället som får alla avarter att dras dit. Och en ännu större fråga är: Vad sjutton gör JAG där? Jag som är så  normal...

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...