tisdag, november 27, 2012

Sann njutning...

... behöver inte handla om det ni nu tänker på era snuskon! Sann njutning kan handla om ett riktigt gott vin, en vacker vy över havet i solnedgång eller ett varmt avkopplande bad. Sann njutning kan även infinna sig när man, som jag gjorde idag, kan stoppa in ett nytt fräscht par kontaktlinser i ögonen. Wunderbar!

Sann njutning kan också vara att på egen hand ha tid att strosa runt på sta'n i nån timme. Den njutningen tänkte jag också ge mig själv idag (typ själv är bäste dräng... eller piga). Men efter ett par måste-ärenden var jag så hungrig att jag körde hem, vilket jag tyckte var himla smart för annars hade jag nog "råkat" äta nåt jag inte skulle äta. Nej bättre att åka hem och äta i stället... Så ensamt strosande på sta'n blev ensamt ätande av grekisk yoghurt med bär framför TVn istället. Inte helt jättefel det heller i o f s.

Sta'n i detta fallet är då Trelleholla. Inte världens roligaste stad men den verkar åtminstone mindre läskig än Älvsbyn och Pajala:
från skyltat.se


 













I övrigt kan jag meddela att fönsterna nu är putsade, både på utsidan och insidan, att jag köpt exakt noll julklappar, att jag glömt EFIT idag trots påminnelse i Ozzy (iPhonen alltså) och kanske viktigast och framför allt det med störst allmänintresse av allt: jag har troligen snart ägglossning så den som petar på min mage gör det på egen risk.

Och på tal om allmänintresse så har någon nu äntligen tagit det här på allvar, det som min mamma präntat in i mig sedan barnsben, det här med vad det egentligen är svenssons har i sina adventsljusstakar. Här är den, adventstidens kanske viktigaste film:


Själv har jag faktiskt grön mossa i min ena stake. Så det så.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...