söndag, mars 18, 2012

Ny konsert...

... var inbokad igår. Mustach spelade på KB. Men, det var inte mycket jag fick uppleva av det, det satte mina gallgångar stopp för. Tydligen verkade jag inte må bra tidigare på dagen heller, har jag fått veta i efterhand, men det förträngde jag visst. Inget skulle ju stå i vägen för ett trevligt gig. Men, det gick ju sådär... Jaja, jag fick i alla fall utskrivet lite ny medicin av samma art som de brukar ge mig på sjukhuset, nåt jag efterfrågat tidigare för att slippa behöva åka in men inte fått. Nu föreslog läkaren det själv. Så olika det kan vara.

Peter och Marlene hade i alla fall en trevlig kväll och uppskattade konserten, det är jag glad för. De är större fans av Mustasch än jag är så det hade varit värre om DE missat ;-) Nu ser jag fram emot Marlenes EFIT.

Den där Peter förresten, alltså P2 som är gift med Marlene och inte P1 som är gift med mig, kommer att ruinera mig. P g a honom har jag nu hittat ännu mer som jag vill beställa via nätet. Som t ex denna top:



















Eller denna:



















Eller varför inte denna, som jag visat förr?
Eller ett nytt armband?



















Och allra helst:

Det är bara det där problemet med... vad är det nu det heter... det där man måste ha för att köpa saker. Ja just det... Pengar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Pengar??? Det finns ju kort! ;-)
Isabella

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...