måndag, mars 26, 2012

Jag helgade inte vilodagen.

Inte igår i alla fall. Och det ska ni nog vara tacksamma för, för hade jag gjort det hade min EFIT varit ännu mer innehållslös och meningslös och trist än vanligt ;-) Men, here goes:

EFIT söndag 25 mars
(vill ni se större bilder får ni klicka på dem, faktiskt)


Dagen började vid 9 med nåt så otippat som... frukost!! Kvarg, yoghurt, hallon, hackade hasselnötter och lite sötning. Helt okej.

Klockan 10 ser jag plötsligt en liten ljusning vid garaget-är-smockfullt-med-grejer-som-ska-kastas-horisonten. Klädinsamling!! Så på tisdag blir vi åtminstone 6 fyllda säckar fattigare.
(Edit: efter att ha blivit uppmärksammade på organisationens svartlistning är planerna ändrade och min äkta hälft har lovat att få iväg grejerna till ett bättre ställe i helgen)

Klockan 11 var det dags för ögoninflammationslägeskontroll. Status: bättre än gårdagen. Mycket bättre. Men inga linser idag heller, nope...

Varje sann bloggare kör en Dagens Outfit. Här var min klockan 12: Svarta träningstajts, svart over-size-linne, svart collagetröja. Svart svart svart. Och lite svart. Men vita prickar på sockarna!

Vid ett-snåret befann jag mig vid vad som ibland känns som mitt andra hem: återvinningsstationen. Såhär är det, att vi är svinbra på att sortera vårt avfall. Men svindåliga på att få väg dem till återvinningen. Vi har typ en egen central i garaget. Jättefräscht! Men nu har jag bestämt mig för att ändra på det.

Mat-paus sisådär klockan 14: chokladshake. Joho, det mättar visst! I ett par timmar i alla fall.

Klockan 15 är jag på återvinningsstationen. Fortfarande. Eller _igen_ är väl rättare sagt. 3 vändor med fylld bil blev det. Nu är i o f s min Sune inte så himla stor, men ändå...

Peter gjorde också nytta. Här runt fyra på eftermiddagen målar ha den första av mååååånga innerdörrar som behöver uppfräschning.
Här klocka 17 var det dags för den där tredje turen till återvinningen. Och det är rena träningspasset att riva de tjocka pärmarna av två fulla kassar med böcker. Bra att förena nytta med... med nytta. Typ.

Men lite mer motion krävdes, så vid sextiden tog jag en jogging+promenadtur längs havet i väster. Detta fotot togs dock lite senare...

Ibland har man flax. Jag har länge velat ha såna där tunna baggy jeans med resår i benslutet, och titta vad jag hittade på Maxi kl 19! Såna blev det! Skööööna.

När jag kom hem klockan åtta tyckte Simon att jag skulle ta ett coolt foto av honom. Så det gjorde jag. SKITcoolt.

Men jodå, jag satt på häcken under dagen också. Och här på kvällen, vid nio... i sällskap av Tuborg. Det satt fint.

Sen blev det inte mer!! Men, det där räcker väl? Och blir kanske t o m över?

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...