söndag, november 20, 2011

EFIT söndag 20 november 2011.

Och inte vilken EFIT som helst, utan en 40-årig bröllopsdag-EFIT. Nej nej det är inte jag och maken som varit gifta så länge, det är jag aldeles för ung för ;-) Däremot mamma och pappa. Men, mer om det sen. 

Första aktiviteten för dagen var att försöka hitta ut på vischan där sonen spenderat kvällen, natten, morgonen och förmiddagen hos Sandra och Kalle. Och trots dimman så klarade jag det ;-) Här ca 11.30.



Att få Simon att se normal ut på foto är ungefär lika lätt som att spotta i motvind utan att få saliv på sig. Nåväl, här var klockan cirka 12.30.

Det 40-åriga äkta paret skulle förståss få en fin blomma. Så här vid halv två ägnade jag mig åt blomsterbindning.
14.30 var det hög tid för lunch. Tacosallad, kan man säga...
Efter en stunds försök till vila gav jag upp det projektet och började istället försöka sminka bort alla spår av trötthet, infektion och inte minst irritation. Ja min hals är bråkig, och det är extra opassande eftersom jag och syrran tänkt sjunga en fin sång idag *morr* I alla fall, här var klockan kanske 15.50 eller så.
Cirka 16.30 var jag färdigklädd och redo.
Efter god skumpa och lite småprat var det dags för mat. Sisådär 17.30.
Timmen senare, efter att mamma och pappa fått sin present bestående av ett nytt familjefoto, åt jag fortfarande. Osten och kexen kom fram, och jag smakade ett fullkornskex med smör på. Men osten fick de andra behålla. Vindruvorna var goda dock! :-)
Pappa spelade en låt för mamma, på skiva då, och överraskade med fina smycken... men jag och Camilla ville som sagt vara snäppet bättre/värre och sjunga själva. Och trots min hals gjorde vi ett försök vid halv åtta. Med stöttning av både bakgrundsmusik och -sång samt svågerns kompande på gitarr fick vi tydligen firarobjekten att njuta lite:

Simon njöt mer av tårtan vid halv nio. Eller åtminstone marsipanen som låg ovanpå.
Strax efter nio, efter bl a ett litet tal av mamma, avslutades firandet med att vi tände och skickade upp såna här rispapperslampor i skyn. Det var lite dimmigt så vi såg dem inte så jättelänge, men det var rätt coolt. Jag hade aldrig sett såna på riktigt förr.
22.30 slökollade jag lite på en film, men såg inte klart den och vet inte ens vad den hette. Jack Black, Kate Winslet och Cameron Diaz var i alla fall med.

Sen hände inte mycket mer denna 20:e november.

1 kommentar:

Vonkis sa...

Attan i mattan, 40-år! imponerande, minst sagt.

http://vonkis.blogspot.com/2011/11/efit-10-november-2011.html

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...