måndag, augusti 08, 2011

Nej ni inbillar er inte.

Jag har ändrat utseende på bloggen lite. Jag behövde förnyelse helt enkelt. Och kanske lite extra inspiration att sätta full fart mot de sista tio kilona, därav grönsakerna :-D

Men OK, jag ska vara ärlig. Det har jag lärt mig att man ska vara. Så jo, egentligen gick jag bara in bland designalternativen för att jag ville öka bredden på textfältet. Och trodde att jag behövde byta mall helt för det för jag har inte lyckats hitta nån sådan enskild funktion. Och så bytte jag... Och SEN hittade jag var man enkelt kunde justera bredden själv :-D Jaja, det får vara såhär nu. Ett tag.

Idag har jag lärt mig två saker.
Nr 1: regn är vått. I alla fall visst regn. Bl a det regn som varit nu i eftermiddags. Jag har sällan varit med om så vått regn, möjligen kan lördagens ösregn konkurrera men det är tveksamt.
Nr 2: Takidas nya skiva blev på nåt magiskt sätt mycket bättre efter att jag sett dem live. Det finns säkert nån psykologisk förklaring till det, eller så kan det förklaras med mer runda ord som mickstativknullande och frikort, men det viktigaste är att det skett. Analysera kan jag göra när jag blir gammal och har för mycket fritid.

Apropå nåt helt annat så faller visst äpplet inte så långt från päronträdet. Jag lämnade kameran obevakad ett ögonblick bara, typ 5 minuter, och sen fann jag detta:




Oh yes, that´s my boy!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...