fredag, juli 08, 2011

Va? Är det sant??

Har jag inte bloggat sen 26 juni??

Nä, tydligen inte. Då är det väl dags nu? Det har trots allt hänt en del sedan dess. Jag har varit på begravning. Jag har varit i Göteborg och sett Iron Maiden. Jag har varit på bröllop. Alla dessa tre sakerna inom loppet av 4 dagar dessutom.

Och så har jag idag firat halvårsjubileum av mitt "nya liv". Och konstaterar plus/minus noll sedan förra vägningen, vilket är helt OK med tanke på hur mycket jag festat de senaste 14 dagarna. Nu idag börjar min semesterledighet, och jag vill sätta ett lagom mål för de kommande 4 veckorna. Egentligen är det bra att "bara" stå stilla, men jag vill samtidigt inte känna mig för nöjd liksom... slappna av för mycket och riskera att gå upp av den anledningen. Är målet +/-0 så kanske 2 plus känns OK fast det egentligen inte är det. Om ni förstår hur jag menar. Så jag sätter ett mål att gå ner 2 kg under semestern. Det känns rimligt och det bör rymmas en del glass och goda viner och så.

Totalt efter ½ år alltså: minus 28 kg. Helt okej. Målet efter semestern är alltså minus 30 kg.

Min BMI 30-belöning har jag gett mig själv förra veckan. Klippning och nya slingor. Näspiercingen som var minus 20-belöningen har jag ännu inte tagit mig tid och råd till. Slappt värre.

2 kommentarer:

BirgittaS sa...

Heja, heja. Bra jobbat!

Nini sa...

Fy fan vad du är duktig! *imponerad*

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...