torsdag, juni 02, 2011

Sommartider hej hej! Sommartider...

Jag gillar ju inte värme, det har väl få som läser min blogg lyckats missa. Idag har det varit sådär på gränsen... men det hindrar ju inte mig från att gå ut och powerwalka i 75 minuter under den varmaste delen av dagen. Jomen jag har aldrig påstått att jag gör smarta val hela tiden!

I alla fall, 75 minuter blev det, ca 134 steg/minut, d v s typ 10.000 steg. Helt okej... Följt av en lunch med la famila. Äggröra och kalkon för dem, vegetarisk burgare och stekt ägg för mig.

Sen då? JO då var det dags att inviga poolen. På riktigt då, Simons fjuttande i sin lilla uppblåsbara båt för ett par veckor sedan räknas inte. Och jag både hade bikini på mig på ställen folk kunde se mig OCH dristar mig till att lägga ut foto på det... Kanske kanske kan jag t o m våga gå så på stranden i sommar.



Ett annat sommartecken är väl att man torkar tvätt ute och det tar inte en hel dag för att få det klart.


Jag har också shoppat i min egen garderob idag, alltid lika roligt :-) Dessa shortsen har jag ö h t aldrig kunnat ha, jag köpte dem på rea för en drös år sedan i förhoppning om att NÅN gång kunna ha dem fast de glipade säkert 15 cm. Och nu kan jag!


Och bara för att....

... vildvuxet jordgubbsland...


... och Selma på grönbete och en Simon som försöker lära henne "vacker tass" :-)

1 kommentar:

Nini sa...

Tummen upp snygging!

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...