söndag, juni 26, 2011

Midsommarafton.

Så blev det midsommarafton. Och bara några dagar före hade vi fortfarande absolut inga som helst planer. Och det snappade T upp, han hade inte heller några planer så vi beslöt att inte ha några planer tillsammans ;-) Och kompisen S hängde på. Men, jag börjar från början.

På morgonen var jag en av få under 65 år på torget ;-) Det är nåt visst att på midsommaraftons morgon gå på torget och köpa blommor, potatis, jordgubbar och annat smått och gott. Så det gjorde jag!


Sen TÄNKTE jag att vi skulle ner vid stranden, på midsommarfirandet där, och dansa runt stången. Men jag och Simon valde att sova middag i stället ;-) Eller snarare, jag skulle vila en kort stund... jag somnade... jag blev inte väckt av någon... jag vaknade kvart över 12 och såg att även Simon sov. Så, ingen dans. Utan det blev tid att börja duka lite, både inne och ute för säkerhets skull. Och sen en midsommarlunch.






Peters skepsism här nedan var välbefogad. Jag köpte en alkoholfri öl på Systembolaget, att testa bara, och den var INTE god. Nån grumlig avslagen färsköl-liknande sak. Blä! Nä tacka vet jag Clausthaler när det gäller alkoholfri öl.


Det var lunchen det. Därefter vidtog förberedelserna för kvällens grillning. Grönsaksspetten gjordes, färskpotatissalladen fixades, salladen skars och hackades... och inte minst: kläder valdes ;-) Det blev vita trekvartsbrallor och knallgrön top.

Så kom då kompis T med sällskap, och fastnade snart vid Star Wars Wii :-D


Men det blev grillat ändå.


Och lite senare. Det viktigaste av allt. Jordgubbarna!


Lite snacks.


Och sen bar det bara utför ;-)






Vi tackar T och S för en trevlig midsommarafton! Lugnt och sansat (hrrrmmmm).

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...