söndag, juli 27, 2008

Ljuvlig är sommarnatten...

..., åtminstone om dagen varit hetare än het. Efter en varm dag då vi mer eller mindre bott i poolen.....


















....så fick vi en underbar sommarkväll då vi bl a spelade Geni ute på altanen
.























Jag vann. Syns det?


4 kommentarer:

-Maria N- sa...

Jag fattar fortfarande inte hur man kan vilja ha pool i trädgården när man bor vid havet. Men det är "for you to know and for me to wonder" eller nå´t ;)

Nu ser det ut att bli åska snart här. Den är också ganska ljuvlig. Så länge den går över fort och inte slår ner i närheten av mig ;)

Jennie sa...

Det ena utesluter inte det andra ;) Man kan bada vid stranden _också_ ;-) Men det är ett större projekt att packa med sig grejerna och ge sig iväg dit ner än att bara på två röda slänga sig i plurret och kunna både laga mat och tvätta och passa telefonen samtidigt ;-)

Jag gillar inte åska, men jag gillar följden av den. Den friskare luften alltså...

Anonym sa...

Pool hemma är verkligen underbart nu när värmen är så intensiv dygnet runt, det funkar ju inte praktiskt att parkera sej på stranden dygnet runt. =)

Här har vi också pool och den används flitigt av oss just nu.

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Vilka härliga bilder. Ångrar nu att vi inte monterat upp vår pool. Men det har ju varit skitväder större delen av sommaren o nu då det äntligen är fint så känns det ändå som att det är försent att fylla den.."sommaren är ju slut snart"..

Ha en underbar dag!

Kram

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...