lördag, november 29, 2014

Spänningen stiger!

Imorron är det dags!
Jodå, vi har provsmakat någon enstaka droppe. Men inte druckit den på riktigt så att säga.

















Igår hade vi julfest med jobbet. Eller, julfest och julfest... egentligen var det en möhippa för en kollega som gifte sig nyligen. Överraskad skulle hon bli och överraskad blev hon! Och glad :-) Vi drog till Utmaningarnas Hus i Malmö för lite lek på dödligt allvar avdelningarna emellan, kan man säga, och därefter käk och sedvanligt flamsande och flabbande. Kul! Och mitt lag fixade en cell som inte så många fixar plus att vi lyckades på första försöket i en som de flesta behöver en del försök på sig i. Trots en man mindre än övriga lag (nej okej ett lag till var lika få) blev vi tvåa faktiskt :)
Jag och en annan tjej drog sedan vidare till en pub i stan för lite snack om ditten och datten. I säng var jag halv tre ungefär... och när jag tänkt följa med maken till bowlinghallen strax efter åtta i morse så var jag inte så pigg, om jag säger. Så jag hoppade över den biten.

Nåt jag såklart INTE kunde hoppa över var adventsförberedelserna. Nu är stakar, slingor och stjärnor redo att tändas imorron bitti, och adventsljusstaken med 4 ljus likaså, Lite andra nya ljusarrangemang har det blivit också, men sedan är det stopp. Det är INTE jul än! Bara advent. Viktigt det där :-)













Jag önskar er alla en riktigt trevlig första advent!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...