torsdag, juli 17, 2014

EFIT på resande fot.

Jo jag vet att EFIT egentligen skulle gjorts i söndags men semester är semester och hjärnan är bortkopplad stora delar av dygnet. Då blir det såhär. Men igår körde jag och A varsin EFIT, parallellt sådär. A är den som för närvarande, tillsammans med sin familj, förser oss med sovplats och tak över huvudet. För att inte tala om härliga frukostar och annan mat. Bra pensionat detta!! :) Kostar gratis dessutom.

Vi började klockan tio. Pannkaksfrukosten var intagen. Magarna var mätta.

En timme senare var klockan, rätt logiskt, elva. Ungefär då började jag försöka få en bild på den fluga som envisades med att störa mig i bilen. Efter en kvart eller så gav jag upp.

Klockan tolv då:
På promenad i Stadsparken i Hjo.

Klockan ett väntade vi, om jag minns rätt, på vår lunch på Hamnkrogen. När min till slut kom, i form av en onödigt stor och dyr a la carte-portion, såg den ut såhär:

Klockan två ägnade vi oss åt finshopping på Hem & Hobby. Där gick vi och vårt värdpar åt skilda håll och skåningarna släpptes lösa på egen hand. Modigt!! 

En timme senare var vi på Star Wars-utställning minsann! I Tidaholm av alla ställen.

Klockan fyra satt vi i bilen igen. Det blev några mil denna dag. Extra många p g a att GPSen fått solsting eller nåt. Men i har ju semester och ingen brådska så...

Vid fem blev det en liten snabbhandling på ICA i världsmetropolen Töreboda. En mycket fin affär tycker jag för de hade sådana där miniflaskor Pepsi Max. 33 centiliters PET-flaskor. Perfekt storlek att ha med sig. De ville dock inte vara med på bild och jag respekterar flaskornas integritet :-)

Si sådär sex på kvällen hade vi återförenats med vårt värdpar och jag hade fräschat upp mig lite. Tunnat ut turismsmutslagret lite.

Sju-fotot fick bli på ett av AFFs mest hatade plagg: vita leggings!

Runt åtta åt vi en av de mest underskattade rätterna som finns: varma mackor!! Kan göras hur matigt och rejält man vill... om man vill...

Klockan nio... Gissa bilden!

Vid tiosnåret gav vi oss i kast med ett nyinköpt spel. Rätt kul... och fullt med totalt onödigt vetande. Som vi såklart hunnit glömma bort innan samma fråga kom nästa gång ;-)

Klockan elva höll vi fortfarande på... och sådär halv tolv gav vi upp för dagen. Avgörandet kommer kanske i kväll. Jag leder!! :)

Och klockan midnatt tog jag sista EFIT-fotot för denna gången. En trött Jennie sa godnatt, det är jobbigt att vara turist...
















Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...