tisdag, maj 07, 2013

Ur led är tiden.

Gårdagens tema för bloggen kan väl sägas ha varit mail/e-post. Och idag kan man väl säga att tid är grejen.

Och ur led är tiden på Malmö Högskola. De har åtminstone väldigt korta veckor. Typ 3 dagar. International Week pågår i alla fall mellan 6 och 8 maj ;-)

Även Aftonbladet har sin egen tideräkning. De kunde i morse via sin app berätta att mamman till en av de kidnappade flickorna som nu återfått sin frihet i Colorado letade efter sin dotter i 10 år. I samma text stod också att dottern kidnappades 2003 och mamman avled 2006. Hmm...
(I rättvisans namn ska dock sägas att de senare ändrat texten till "flera år")

För att ha kolla på tiden kan det ju vara bra med en klocka. Men att det ska vara så svårt att få tag på ett analogt armbandsur för barn för en hyfsad penning (eftersom barnet i fråga är jättebra på att "råka" ha sönder eller glömma saker)! Tips, någon??

Den blomstertid nu kommer... och det har jag tagit fasta på och blivit 250 spänn fattigare på pelargoner, flitiga Lisor, petunior, lobelia och en trädgådsdalia. På torsdag, då vi ju slipper både skola och arbete, ska jag verkligen försöka orka placera dem på rätt ställe. Min perennrabatt ska t ex få gå döden till mötes, det får bli lökväxter tillsammans med plantor som kan bytas ut efter hand där i stället.

Oj, klockan är visst mycket. Det börjar bli dags att samla ihop matsäck och prylar till morgondagen som bjuder på veckans sista arbetsdag. Fast jag är inte alls färdig-kvällad än, det var ju nyss eftermiddag! Ibland flyger bara tiden iväg...  ofta när den helst ska stå still.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...