söndag, november 28, 2010

Min första advent.

Ja erkänn att ni varit sjukt nyfikna!
.
Alltså, tanken var att jag skulle på adventsgudstjänst kl 11. Men, vi sov allihopa till klockan 10. Jag var oduschad och hade inte lagt fram kläder. Det tar minst en halvtimme att köra till kyrkan. You do the maths ;-)
.
Istället började dagen med en familjefrukost och tändande av första ljuset i adventsljusstake nr 1.
..
.
Därefter åkte maken på bowlingmöte medans jag tog en sväng med snabeldraken. Som behöver bytas ut mot nåt som suger bättre. Om man så säger. Ja här skulle jag kunna dra snuskiga skämt men det är ju inte alls likt mig så jag avstår :-D

.
Och så blev det ljusbyte, från litet till stort. Nu säger ni säkert att storleken inte har nån betydelse, men då svarar jag att ni har fel fel fel!
..
.
När maken återvänt till hemmet gick vi ut för att med gemensamma krafter fixa lite på framsidan. Jag satte i granriset i blomlådan, maken pillade dit ljusen och Simon sopade fram huset. Samarbete på hög nivå.
..

.
Klart på hemmaplan. Sen: in till sta´n för lite julskyltning, med betoning på lite. Här var vi på väg dit genom stadsparken.
.
Mer från sta´n. Finn fem fel. Eller två i alla fall...
.
När vi kom hem var det mörkt och det satt fint med lite adventsfika och tändning av ljus ett i stake nr 2...
..
.
... innan det blev middag i form av tacos.
.
Nu slösurfar jag medans maken filosoferar framför brasan. Så kan man spendera en första advent.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...