torsdag, december 26, 2019

Jag måste be om ursäkt. Jättemycket.

Jag har reflekterat över att jag inte fått några kommentarer på mina blogginlägg på länge men tänkt att Facebook nog övertagit den rollen ganska mycket, så ingen stor grej så och jag bloggar knappast främst för kommentarernas skull ... Men nu härom dagen  har jag upptäckt att jag fått en hel del kommentarer under hösten som jag inte ens sett och än mindre godkänt eftersom jag inte längre får notiser om att de kommit! Nu är de publicerade långt i efterhand men ni stackare som engagerat er och kommenterat har väl tröttnat. Jag utlovar skärpning! Nu är jag medveten om att notiserna inte längre kommer så jag måste kolla av själv. Och tyvärr behövs förhandsgranskningen p g a vissa oönskade beteendet från vissas håll på Internet. Men alltså, det ska bli ordning på torpet!

Jag ska också försöka hålla lite mer liv i bloggen. Givetvis för er skull då jag vet hur oerhört viktig den är i en tillvaro 😁 men också för min egen, jag vill verkligen försöka hålla skrivandet igång även om det är svårt. Jag vill inte tappa förmågan helt, det räcker så bra som det är nu, så det gäller att hitta en balans mellan att ha skriftspråket levande utan att utmana min arma hjärna för mycket. Jag spelar för övrigt också en del spel på telefonen där man ska skapa och hitta ord, också det för att hjärnan inte ska tro att den slipper undan alla sådana klurigheter numera. Men, som sagt... balansen måste hittas. För pressar jag mig för mycket kan det skapa långvarig eller, om det vill sig illa, permanent försämring. Och målet är ju det motsatta. 

Men nu, på tal om spel, ska jag försöka ägna mig åt något som varit oerhört lågprioriterat den senaste tiden: Pokemon Go! 

Jag önskar er en fin fortsatt jul. Vi ses snart!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...