söndag, mars 27, 2011

Konferensresan del 2.

Som jag skrev innan: vi gjorde mer än att bara äta. Emellanåt... Vi jobbade t ex, genom bl a dialoger om nya skollagen och läroplanen. Men vi hade en massa kul också.

Torsdagskvällen var "fri", och när vi fick höra om biljardbordet nere i källaren rusade (på riktigt) vi dit. Jag fick lite fritidsgårdskänsla sådär, biljard i källaren, rockmusik, pilkastning... Skillnaden mot fritidsgården var att här kunde vi dricka öl under tiden :-)

Jag ska nog inte byta sport från bowling till biljard, om man säger så...
Och jodå, ni ser rätt, mannen med det ganska hårlösa huvudet är kollega Peter som nog känns igen från andra foton här på bloggen.

Skål! med kollega M.


Vid elva hade de flesta gått till sina rum. Jag hamnade på ett annat rum, nämligen kollega Oscars rum. Där var det haj lajf med frågesport, musik och lite att dricka.



Men medans de övriga nattrumlade vidare gick jag så till mitt rum vid midnatt. Och rummet ja, det måste jag visa. Vissa fick en enrummare med säng och soffa och sånt i samma rum, en del fick t o m dela på ett sådant, medans bl a jag och Oscar fick varsin tvårummare för oss själva ;-)


Hall/ingång med stor garderob samt sovrum med TV.


Toalett/badrum samt "vardagsrum" med stor platt-TV och...

... minibar:


Och som den sanne bloggare jag är: Kvällens outfit!


På fredagseftermiddagen avgick hårdrockstaxin återigen via glasspaus i Glumslöv mot Arlöv, Malmö, Tygelsjö och sist Trelleborg. Och de hade det bra, de där bak i bilen, och ville ej va´ me´ om nån krock...


Ja som ni förstår är det en väldigt stor händelse i mitt liv att åka på konferensresa. För man bloggar ju bara om det allra viktigaste i livet, inte sant?

3 kommentarer:

Nini sa...

Margaretetorp?! Glumslöv?! Du har ju passerat på mitt jobb och mitt hem! :) Och inte kommit in på fika på något av dem :P

Jenny sa...

Nej vi ville verkligen inta va med om en krock!! O vi hade super trevligt där bak ;P
Kram

eventbyrå sa...

Du har skapat ett bra inlägg med bra information, jag lär en massa saker från denna artikel.

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...