fredag, oktober 31, 2008

Hur svårt kan det vara???

Halloween är 31 oktober. Varje år!!! Oavsett veckodag!!! Hur svårt kan det vara? Hur många som firar jul glömmer bort att julafton är 24 december??

lördag, oktober 25, 2008

Dagens visdomsord:

Man vet att man är gammal när man ska på hårdrockskonsert och tycker att sittplats är perfekt!
~ Jennie ~

Drygt 9 månader kvar. Hoppas de spelar denna:


Och denna (fasiken vad unga de var!!):

tisdag, oktober 21, 2008

Men attsingen då!

Det var EFIT-dag igår. Då glömde jag. Tänkte ta det idag, då glömmer jag ladda batterierna och när jag kom på det var det för sent. Imorgon ska jag på föreläsning hela dagen, hur kul EFIT blir det? Inte alls.... På torsdag ska jag på kurs hela dagen. Hur kul EFIT blir det? Tja, den vore kanske rätt kul för det handlar om pedagogisk dokumentation men jag lär knappast ha möjlighet att göra den. Så... fredag??

Yes!!!

Jag har fått tag på 2 biljetter till en extrakonsert 27 juli. Vem som ska ha den andra biljetten vet jag inte *s* Nån som vill? Först till kvarn av de jag känner får först mala! Men i vilket fall: jag ska på Metallicakonsert!!!!!

Jag vill jag vill jag vill!

Jag vill jag vill jag vill lyckas få biljetter till nån av Metallicas konserter i Köpenhamn i juli. Jag kommer att bli skitsur och odräglig om jag inte får det. Så, nu har jag varnat alla... så ge fan i biljetterna tills jag fått!


Rockmusik ska helst av allt upplevas LIVE. Men i andra hand så kan jag nöja mig med hög volym på en bra stereo. Om jag hade haft möjlighet hade jag kunnat stänga in mig i ett rum och spela härlig musik på hög volym i ostördhet, i flera dagar i sträck. Och denna låten hade definitivt ingått:


Ja, det är skillnad på rock och rock :-) Jag gillar flera olika typer.

onsdag, oktober 15, 2008

Nu har jag gjort det!

Nu har jag klippt mig. Vissa skulle kanske säga att det inte syns, men jag har faktiskt tagit ett stort steg. Dels en ny frisör efter 10 år hos samma. Dels har hon faktiskt klippt bort nästan 15 cm på det längsta stället och då ännu mer på de uppklippta partierna. Så jag är modig :-) och jag är nöjd... Förhoppningsvis blir det lättare att få lite volym och liv i håret nu, jag köpte lite nya stylingprodukter med. Skämde bort mig lite.



Visst syns det?? Det finns före-bilder lite längre ner i bloggen... Håret är kortast där fram och så är det längst mitt bak och däremellan är det lite olika längder.


söndag, oktober 12, 2008

Det är inte mitt fel!

JAG väljer att under pågående bilkörning sträcka mig efter min mobiltelefon. JAG väljer att fortsätta rota efter den när väskan ramlar längre ner. JAG är den som kör ner i diket och på vägen mejjar ner några som tur är döda ting. Men det är inte MITT fel! JAG är oskyldig, JAG ska inte straffas för det!

Hmm...... Vad är det med folk nu för tiden? Allt fler vuxna gråter ut i media och lite varstanns för att de får konsekvenser av sitt eget agerande och vägrar se sitt egna ansvar. Hörru Anna, du och alla andra ska vara glad att det inte var nåt levande som råkade hamna i din väg!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3518992.ab

onsdag, oktober 08, 2008

Anhåller om tillstånd att klaga!

Jag anhåller härmed om tillstånd att bemöta en del saker jag läst i tidningarna, bemöta i negativa ordalag då.

Godkänt? OK....

Först DETTA. Alltså, jag fattar att det känns olustigt att ha med honom som den härligaste mannen när han är misstäntk för och kommer att häktas för misshandel av sin hustru. Men han är dock inte dömd och därmed inte bevisad som skyldig så jag tycker beslutet var fel ändå. Hellre i så fall att avstå från att visa just det avsnittet i dagsläget. Jag har nära mig själv I R L stött på hur folk i allmänhet sätter likhetstecken mellan att vara anklagad för ett brott och att vara skyldig till det, artikeln/beslutet påminnde mig om det....

Och sen DET HÄR. Så typiskt alltså, att om man själv inte lyckas med nåt så bestämmer man sig för att ingen annan kan det heller. Som här, hon är nyskild och hävdar då bestämt att livslånga bra förhållanden är en omöjlighet. Jag gissar att det är bekvämare att leva i den tron för att slippa fundera så mycket över om det är nåt fel på en själv men det är ju så himla onödigt det med! Det behöver definitivt inte vara fel på en för att ens förhållande spricker, shit happens liksom, och att leva polygamt kan vara en himla bra grej för vissa.... men att gå från det till att döma ut alla livslånga monogama förhållanden som dåliga och olyckliga är ett stort och vingligt felsteg.

Har jag irriterat mig färdigt? Nej egentligen inte. Men jag orkar inte skriva om resten ;-)

söndag, oktober 05, 2008

EFIT söndag 5 oktober.

Dags för EFIT igen idag söndag 5 oktober.

Första fotot är helt underbart. Klockan är snart 8 och Simon har kommit in till oss för lite mys och gos på morgonen.


Det behövs städas här hemma, och bytas sängkläder. Klockan är 9.


Kikar ut vid 10 och möts av denna synen. Regn och blåst så långt ögat når.


Vad har hänt ute i verkligheten? Klockan är i alla fall 11.


Vid 12 bläddrade jag bland TV-kanalerna och sprang bl a förbi en serie av nåt slag där numera gråhårige Ted Danson spelar psykolog eller psykiatriker eller liknande. Det verkade inte vara min kopp te.


Slafsedag = badtofflor. Jag tycker de är sköna att gå i när jag städar t ex. Jag hatar fötter, i synnerhet mina egna, men jag vill heller inte vara utan dem så de får vara med på foto kl 13.


Massor av Idol-repriser på TV! Strax före 14 ser jag min favorit: Robin E.


Jag försöker få Simon intresserad av Pez-figurerna, men han bryr sig bara om innehållet. Det visade han med all önskvärd tydlighet kl 15.


Jag har ett sängbord! En minibokhylla köpt på Netto för 69 kr, med ek-utseende. Det blev helt OK tycker jag och smälter in med ekbyrån och ekhyllan på väggen. Och eftersom jag ö h t inte hade nåt sängbord alls innan så är det en klar förbättring. Vid 16-snåret var jag färdig med monteringen.


En timme senare hade jag fått sällskap av Simon som mös med sitt lilla täcke och resterna av sitt lördagsgodis.


Klockan 6 var det middagsdags.


Vid 19-snåret var det tid för mer montering, denna gången av ett vinställ i enklast möjliga variant.

Såhär blev det, kl 20.

Klockan är 21 och min äkta hälft sorterar tvätt.

Resten av kvällen blir det bara surfning och TV-tittande och det orkar jag inte fotografera. Och ni skulle inte orka titta ändå.

fredag, oktober 03, 2008

Hårfärgsfoton utlovades...

.....i ett svagt ögonblick så here goes:
Före kvällens färgning: rött! Ännu mer rött än vad som syns på bilden.



Efter kvällens färgning: sammetsbrun kallas färgen. Jag skulle vilja säga mörkbrun. I ett visst ljus lyser lite rött igenom.

Ja ja jag vet att jag ser blek ut, men lite smink fixar det mesta. Åtminstone ser jag levande ut ;-)


Hur det blir med ev. luggklippning återstår att se.

Håll i er nu. Hårt!

Jag ska färga håret. Och det är det inget ovanligt med. Men jag ska INTE färga det rött utan brunt. Och DET mina vänner var länge sedan. Uj, vågar jag?

Jag har faktiskt t o m funderat på att klippa av hela 15 cm ungefär. Och det var också länge länge sedan. Men först färgen alltså.... Jag återkommer med foton av eländet.

Förresten.... ska jag klippa lugg? Det har jag inte haft på över 20 år. Titta på bilden och snälla säg att jag INTE ska klippa lugg ;-) För jag vågar nog inte.

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...